Info

DIEM Elektro er en koncertserie med elektronisk musik i mange forskellige former. Der præsenteres både koncerter med konservatoriets studerende i elektronisk musik og koncerter med spændende gæster fra nær og fjern.
Koncert med studerende fra DIEM, konservatoriets afdeling for elektronisk musik

Datoer for kommende Diem Elektro

Onsdag d. 12. marts kl. 20.00 Diem Elektro: Leafcutter John
Leafcutter John er internationalt anerkendt elektronisk musiker og sangskriver. Han har udgivet 5 anmelderroste albums og har optrådt med sine prisvindende værker over hele verden. Han udvikler også musik software og hardware interfaces og har arbejdet inden for dans og teater, ligeom han underviser på Brunel University.

Han har arbejdet sammen med Talvin Singh, Wayne Mcgregor's Random Dance samt BBC Symfoni- og koncertorkestre. Han har desuden spillet koncerter over hele verden med Beck, Jarvis Cocker, Matmos, Grace Jones, Nick Cave, Keith Fullerton Whitman, Yo La Tengo, Beth Orton, Otomo Yoshihide, Aki Onda, Phillip Jeck, Tujiko Noriko Sebastian Rochford, Janek Schaefer og Tomoko Takahashi.
http://leafcutterjohn.com/

 Onsdag den 26. marts kl. 20:00- Diem Elektro
Medvirkende:
Thomas Wernberg
Natal Zaks
Daniel Mark Christensen
Isak Nielsen

Onsdag den 2. april kl. 20.00 Jens Hedman
Jens Hedman har længe været et etableret navn på den svenske elektroakustiske scene. Hans musik er blevet opført på festivaller, ved koncerter og i radioen over hele verden og er blevet tildelt adskillige vigtige priser i internationale musikkonkurrencer. Hedman komponerer såvel instrumental og eletroakustisk musik som lydkunst. Han kombinerer tit sin musik med andre kunstneriske udtryksformer og samarbejder således med forfattere, visuelle kunstnere, koreografer og arkitekter.

Det rumlige indhold i musikken er meget vigtigt for Hedman, og mange af hans værker undersøger rum og bevægelse ved brug af multikanal teknikker. Hedman har desuden deltaget i en række samarbejds-kompositioner med andre komponister.

 Fri Entré

 Varighed: 2 timer

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium


Dato / sted

Måske kan du også lide...

Vi Sidder Bare Her
musik • 15. Maj 2014 Vi Sidder Bare Her Rytmisk Sal
Anne Linnet og Kor 72
musik • 25. Maj 2014 Anne Linnet og Kor 72 Symfonisk Sal
Steen Jørgensen
musik • 30. Maj 2014 Steen Jørgensen Rytmisk Sal
Unge talenter                   ...
musik • 17. Juni 2014 Unge talenter ... Lille Sal