Info

Koncerten er desværre aflyst


Alle sange er på engelsk, og her får man hørt nye sider af den ellers arketypiske danske sangskriver Tue West, hvis sang og sange finder helt nye former sammen med den karismatisk syngende Claus Funch og den henrivende syngende engelske Emma Fleming. Are There Any People Around Here! er bare et af de album, som man bliver lidt glad i låget af at lytte til.
(4 sorte stjerner - Gaffa, anmeldelse af Jaruni, Moura and Wesko debut-cd)

Hundested-drengen Tue West er gået med i et nyt projekt. Sammen med danske Claus Funch og britiske Emma Flemming har han dannet trioen Jaruni, Moura and Wesko. Med afsæt i en klassisk singer-song writer tradition har de skabt et engelsksproget folk-pop-rock univers, hvor de blander deres nye materiale med sange fra Tue Wests fem soloudgivelser.

Jaruni, Moura and Wesko

Den engelsksprogede trio, startede egentlig som en countryduo  tilbage i 2008. Men Claus Funch og Tue West fik britiske Emma Fleming med og duoen blev til en trio med navnet Jaruni, Moura and Wesko og den nuværende sound kom til live.

De første år gik med at udvikle lyden og prøve forskellige konstallationer af, mens sangene tog form. Emma Fleming har fået stor betydning for trioens kompositioner med de kringlede tekster hovedsageligt udspringer af hovederne på West og Funch. I efteråret 2011 fik pladekøberne mulighed for at købe debutalbummet, Are there any people around here, som de selv betegner som et blandet folk-pop & rock'n'roll album.

Lyden er til tider storladen og andre gang tæt. Det elektroniske titter med mellemrum frem i den ellers mere akustiske og traditionelle sound. Men vigtigst af alt, så bærer og bakker de tres vokaler hinanden frem og op. En musikalsk krop med tre stemmer er den grundlæggende idé.

Tue West

Tue West brød igennem i 2002/2003, da han først medvirkede i P3s Karrierrekanonen og siden sikrede sig en pladekontrakt på Universal. Resultatet blev den selvbetitlede debutplade, der bl.a. takket være hittene En sang om kærlighed, Kvinden og Lottokuglerne, Hun er fri og Sig du er sikker i løbet af det første år rundede 50.000 solgte albums i Danmark. Siden er det blevet til fire albums fra Tue West. Det seneste Ikke regulere mere udkom i november 2011 samtidig med at albummet fra Jaruni, Moura & Wesko ramte gaderne.

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Povl Dissing med Band - 50 års j...
musik • 23. September 2015 Povl Dissing med Ban... Rytmisk Sal
Caroline Henderson
musik • 3. Oktober 2015 Caroline Henderson Store Sal
Billy Cross Band
musik • 3. Oktober 2015 Billy Cross Band Lille Sal
Niels Skousen med band
musik • 8. Oktober 2015 Niels Skousen med band Rytmisk Sal