Info

Charlotte Bircow taler om:
Hør Charlottes inspirerende, motiverende og humoristiske foredrag om hvordan vi får mere livsglæde og overskud ind i en travl hverdag. Få hendes bedste råd til hvordan du bliver bedre til at tænke positivt og finder energien til at nå det du gerne vil.

Mange danskere kæmper en konstant kamp mod dem selv, når det gælder deres fysiske og mentale sundhed. Fakta er at sundhed ikke måles på badevægten, men i langt hørere grad findes i det enkelte menneskes energiniveau og daglige velbefindende.

Charlotte vil give danskerne et fedt liv med højere livskvalitet. Udgangspunktet er, at vi danskere ikke gider foretage os noget, hvis vi ikke får noget konkret ud af det. Vi skal derfor motiveres ved klart, at kunne se de mange fordele en sundere livsstil giver.

Charlotte Bircow viser og fortæller i dette foredrag, hvordan man ved hjælp af simple redskaber indenfor motion, kost og mentale værktøjer, kan få mere energi, glæde og overskud i hverdagen. På den måde bliver det nemmere at prioritere, organisere og optimere sine ressourcer i en hverdag, der for mange af os, er præget af travlhed.


Christian Bitz taler om:
Glæd dig til forfriskende og holistisk inspiration til en sprudlende hverdag.Oplev dette helt nye foredrag, der følger perfekt op på Christians seneste landeplage – det populære foredrag, ”Luk munden og let røven”.

På særdeles underholdende facon, giver sundhedsrealisten Christian Bitz sine deltagerne et solidt fundament for at skabe et sundt liv, hvor vi rent faktisk orker at stå op når vækkeuret ringer og evner at falde i søvn, når vi påtænker at sove. Et liv hvor vores krop og hjerne fungerer optimalt, og hvor vi evner og lyster at præstere hver dag!

Fundamentet for vores sundhed bygger Christian på deltagernes individuelle realistiske målsætninger. Foredraget spinder sig om Christians model for sundhedsrealisme, der udgøres af de 4 B’er:

Brændstof – Bevægelse – Begrænsninger – Begejstring

Få ny overraskende indsigt og masser af grin, når Christian Bitz punkterer fordomme og fortæller, hvordan du får job, familie og en sundere livsstil til at gå op i en højere enhed.

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Martin Krasnik
andet • 27. Oktober 2015 Martin Krasnik Lille Sal
Karen Thisted og Huxi Bach
andet • 19. November 2015 Karen Thisted og Hux... Rytmisk Sal
Mikkel Beha
andet • 8. Februar 2016 Mikkel Beha Rytmisk Sal
Christine Feldthaus
andet • 8. Marts 2016 Christine Feldthaus Rytmisk Sal