Info

Bas-fænomenet Thomas Morgan gæster Danmark i en ny spændende trio med fætrene, Kresten Osgood og Søren Kjærgaard.
Første gang de tre musikere spillede sammen, var under Copenhagen Jazz Festival i 2010. En koncert hvor trioen kastede sig ud i åbne improvisationer der afsøgte grænseområderne for trioformatets muligheder. Mødet inspirerede dem til at fortsætte samarbejdet, og det sker nu på en Danmarksturne og efterfølgende pladeindspilning.
Hvad repertoiret byder, bliver en overraskelse, men der venter publikum et spændende møde mellem tre musikere som alle har rykket grænserne for hvordan jazz kan lyde idag.

Thomas Morgan (f. 1981) betragtes som en af vor tids største kontrabas-talenter. Morgan har spillet med koryfæer som Paul Motian, Kenny Wheeler, Steve Coleman, Joey Baron, Masabumi Kikuchi og John Abercrombie.
Søren Kjærgaard (f. 1978) har gennem sine mangfoldige projekter og pladeudgivelser, bl.a. med den anmelderroste trio med Andrew Cyrille og Ben Street, markeret sig internationalt.
Kresten Osgood (f. 1976) har spillet og indspillet med en perlerække af jazzkoryfæer, fra Paul Bley til Yusef Lateef, og har høstet stor anerkendelse for sit unikke og energiske spil.

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Souad Massi
musik • 15. September 2015 Souad Massi Rytmisk Sal
Amanda Thomsen & Niels Lan Doky ...
musik • 18. September 2015 Amanda Thomsen & Nie... Lille Sal
Hyldest til Carl Nielsen
musik • 3. Oktober 2015 Hyldest til Carl Nie... Symfonisk Sal
Cæcilie Norby
musik • 22. Oktober 2015 Cæcilie Norby Lille Sal