Info

Lukas Graham tager Barbara Moleko med som support.

Barbara-Moleko_300x368

Lukas Graham udtaler selv: ”Barbara er valgt, fordi hun kan synge, og man finder nok ikke en dansk sangerinde, der har så meget æggestok i sin vokal. Udover det kan hun finde ud af at gebærde sig på en scene, og så har hun en rar personlighed.”

Med debutalbummet ”Lykken Er...” og nogle overrumplende koncerter er 26-årige Barbara Molekos et af de varmeste navne i dansk musik. Barbara har et reelt top 5 hit i form af ”Dum For Dig”, og mange kender også hendes duet med LOC ”Helt Min Egen”.

"Lukas' uforlignelige karisma og energi nåede helt op til bagerste række på balkonen, og alle tre musikere er mestre på deres instrumenter."
Gaffa6 Gaffa (efter koncert  11. april i Store Vega, Kbh)

"Denne unge mand er ikke så lidt af en soulsensation"
politikken4  Politiken

"Med Lukas Grahams entre har Danmark ikke bare fået en sprogkyndig og velsyngende stjerne, men også et seriøst bud på soulpop anno 2012." 
berling+aarh4 Berlingske

Vi bookede ham til Rytmisk Sal i efteråret, men allerede omkring sommerferien stod det klart, at efterspørgslen på Lukas Graham billetter rakte til mere. Så flyttede vi koncerten til en sal med noget større kapacitet - nemlig til Scandinavian Congress Center, og det er også her, man til marts kan opleve det unge stortalent, der er braget ind på hitlisterne med numre som Ordinary Things og Drunk in the Morning. Det er soulpop, når det er allerbedst. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Sebastian Solo
musik • 18. April 2015 Sebastian Solo Rytmisk Sal
Mega Dirty Dancing Fest feat. Le...
musik • 25. April 2015 Mega Dirty Dancing F... Foyer Syd
The White Album
musik • 9. Maj 2015 The White Album Lille Sal
Vocal Line og The Swingle Singers
musik • 23. Maj 2015 Vocal Line og The Sw... Symfonisk Sal