Info

Koncerten er aflyst

Aura er desværre nødt til at aflyse de planlagte tre danske koncerter i februar, da hun i denne periode skal indspille sit kommende album i L.A. Aura er meget ked af dette, og der arbejdes på at finde nye datoer til de planlagte koncerter. Mere information herom følger på et senere tidspunkt

Auras debutalbum Columbine fra 2008 fik en tredjeplads på den danske album-salgsliste og har solgt guld i Danmark samt mere end 100.000 eksemplarer internationalt. Singlerne Something From Nothing var P3’s uundgåelige, Song For Sophie blev nummer 3 på airplaylisten – og begge singler solgte lige som albummet guld.

Aura blev i 2009 Danish Music Awards kvindelige topscorer med priser for både ”Årets Kvindelige Kunstner” og ”Årets Pop Udgivelse”.

Den første single fra albummet i Tyskland – I will love you Monday (365) – gik samtidigt top #1 på både airplaylisten og salgslisten. Det er første gang det nogensinde er sket for en dansk kunstner.

Den 28. Oktober udkom Auras nye album, Before The Dinosaurs. Pladen er fyldt med, hvad Aura selv kalder ”progressiv pop-poesi”; iørefaldende pop, overraskende beats, tankevækkende tekster og på en gang æteriske og nærværende vokaler.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Dato / sted

Måske kan du også lide...

MADS LANGER
musik • 27. December 2014 MADS LANGER Symfonisk Sal
One Eyed Willy - Crazy Christmas...
musik • 8. Januar 2015 One Eyed Willy - Cra... Store Sal
The Blues Brothers
musik • 22. Januar 2015 The Blues Brothers Store Sal
NOAH Akustisk
musik • 22. Januar 2015 NOAH Akustisk Lille Sal