Info

Helmig på hjemmebane i Aarhus

Velkommen til udendørs koncert på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Det bliver med Thomas Helmig i topform, når han på hjemmebane fyrer op under 5000 tilskuere lige midt i hjertet af Aarhus.

Her er lidt praktisk info om koncerten:

Kom gerne i god tid i forhold til tidsplanen.

Parkering
Hvis du ikke kommer til fods, på cykel eller med bus, så parkér enten i Musikhuset P-anlæg via ARoS Allé eller i P-anlæg ved SCC.

Tidsplan
Kl. 17.00 Restauranten er åben for menu, Cafeen for buffet. Forudbestilling er en rigtig god idé på tlf. 2230 0092.
Kl. 19.00 Indgangen til Amfiscenen åbner
Kl. 20.00 Opvarmning ved Per Møller Band
Kl. 21.15 – 22.45 Thomas Helmig Band

Dankort
I kan hæve penge ved dankort boden placeret ved indgangen.
Tag gerne kontanter med, så du undgår kø.

Mad og drikke
På pladsen sælger vi vand, vin og fadøl. I VIP baren, hvortil kun sponsorer og erhvervsklubmedlemmer har adgang, sælges der desuden longdrinks og cava.
Der vil endvidere være mulighed for køb af chili con carne, wok retter og lækre frankfurtere på pladsen.

Lad det blive hjemme
Foto/video/audioudstyr, Flasker, Dåser, Våben af enhver art, Fyrværkeri, Laserpenne, Bannere, Paraplyer, Klapstole, skamler m.v., Drikkevarer, Madvarer

Vær klædt på efter vejret, der er ikke garderobe på pladsen.

 

Thomas Helmig”Jeg kommer snart tilbage - og jeg glæder mig”, sagde Thomas Helmig, da han i november modtog den fornemme ærespris ved Danish Music Awards. Få uger efter kunne Musikhuset Aarhus offentliggøre datoen for en stemningsfuld sensommerkoncert under åben himmel. Lørdag 17. august indtager aarhusianernes yndlings Stupid Man sammen med sit band Amfiscenen, hvor de sparker en stribe af de sidste 20 års bedste pophits udover scenekanten.

Det er første gang i et par år, Thomas Helmig tager på sommertur med bandet – men han har bestemt ikke slappet af i mellemtiden. Under Århus Festuge 2012 gav Helmig nogle eksklusive (og totalt udsolgte) koncerter i overraskende duo-selskab med Steffen Brandt. Et samarbejde, der fik fornemme anmeldelser, bl.a. i GAFFA, der konkluderede: ”Brandt og Helmig skal være så hjertelig velkomne til at fortsætte samarbejdet, også når det er blevet hverdag igen.”

I september 2011 startede Thomas Helmig sin første solo-tur nogensinde – og som BT skrev i sin 5-stjernede anmeldelse, gav han ved den lejlighed ”både sig selv og sangene al den luft, blod og autenticitet, de fortjener.”

Men efter et par sæsoner med den akustiske guitar som foretrukne instrument vender Thomas Helmig i sommeren 2013 tilbage under åben himmel, hvor hans store og trofaste publikum med garanti står klar med både åbne arme og stor lyst til at synge med på favoritterne. 

At Helmigs bagkatalog fortsat er særdeles populært, kunne ses, da han i vinteren 2010 samlede højdepunkterne på det tre-dobbelte album Past Forward, der debuterede på førstepladsen af salgslisten og sikrede ophavsmanden endnu en omgang dobbelt-platin til samlingen.

Jo, Thomas Helmig er for længst blevet en institution i dansk musik og har haft en af de mest succesfulde og langvarige solokarrierer herhjemme med et samlet pladesalg på langt over en million eksemplarer. Med sit seneste studiealbum Tommy Boy og singlehittet 100 dage (duet med Medina), satte Thomas Helmig i slutningen af 2009 en tyk streg under sin position som den ukronede danske popkonge. Singlen strøg til top på radioplaylister og downloadcharts – mens albummet gik direkte ind på førstepladsen af salgslisten. Og bare 14 dage efter udgivelsen af Tommy Boy, kunne Thomas Helmig modtage platinplader som det synlige bevis på, at mere end 30.000 albums allerede var røget over disken. 

 

Dørene til pladsen åbnes kl. 19.
Thomas Helmig og band går på kl. 21.

Support: Per Møller Band

Varighed: Ca. 1 time og 45 min.


Arrangør: Musikhuset Aarhus

I forbindelse med Helmigkoncerten har restaurant  johan r sammensat en lækker sommermenu, som man kan nyde før koncerten: 

Velkomstdrink og tre retters menu inkl. hvidvin, rødvin samt dessertvin ad libitum under middagen
Pr. person 450 kr.

Bestil bord

Forret
Rimmet laks, marinerede skaldyr , mild pimentcreme og ærteskud

Hovedret
Stegt perlehønebryst, ærter francaise, små kartofler og beurre noisette monteret med krydderurter

Dessert
Blødende chokoladekage, lime/syrnet fløde parfait og årstidens friske bær

*Vi gør opmærksom på at det kun er gæster med billetter til Thomas Helmig koncerten der kan benytte Caféen og restauranten denne aften, da området vil være lukket af i forbindelse med koncerten.

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Povl Dissing med Band - 50 års j...
musik • 23. September 2015 Povl Dissing med Ban... Rytmisk Sal
Caroline Henderson
musik • 3. Oktober 2015 Caroline Henderson Store Sal
Billy Cross Band
musik • 3. Oktober 2015 Billy Cross Band Lille Sal
Niels Skousen med band
musik • 8. Oktober 2015 Niels Skousen med band Rytmisk Sal