Info

Den 14. februar er en helt særlig dato, da det er Valentins dag, og Musikhuset Aarhus vil gerne gøre sit til, at det bliver en mindeværdig dag for dig og din kære, hvorfor der er arrangeret en helt særlig kærestekoncert med Tuva Semmingsen og Joachim Knop.

Tuva Semmingsen er født i Norge og uddannet ved Norges Musikkonservatorium og Den Kongelige Opera i København. Med sidstnævnte debuterede hun i rollen som Cherubino i Figaros Bryllup – en rolle hun gentog et år senere ved Teatro le Fenice i Venedig. Siden har Tuva sunget med i diverse store operaopførelser rundt o mi Europa.

Joachim Knop startede sin uddannelse som sanger ved Det Kgl Danske Musikkonservatorium og fuldførte sommeren 2000 sine studier på Operaakademiet ved Det Kgl Teater.
Joachim har bl.a sunget Wilhelm i Betty Nansen Teatrets udgave af Tom Waits' The Black Rider, Fiddelihut i Det Kgl. Teaters uropførelse af Fuzzys Heksemutter Mortensen og den Fede Kalkun, Schaunard i La Boheme på Den Jyske Opera, Don Juan på Den Fynske Opera, Barberen fra Sevilla på Aarhus Sommeropera, Papageno i Tryllefløjten på Den Jyske Opera og senest Elsk mig i nat X-mas i Musikhuset Aarhus..
Som skuespiller debuterede Joachim i Drengene fra Skt Petri og har siden medvirket i flere spillefilm, blandt andet filmene om Anja og Viktor. Denne sæson spiller han bl.a. Fakiren i Fakiren fra Bilbao på Folketeatret, Tryllefløjten på Den Ny Opera samt en nyskrevet opera på Takkelloftet.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Povl Dissing med Band - 50 års j...
musik • 23. September 2015 Povl Dissing med Ban... Rytmisk Sal
Caroline Henderson
musik • 3. Oktober 2015 Caroline Henderson Store Sal
Billy Cross Band
musik • 3. Oktober 2015 Billy Cross Band Lille Sal
Niels Skousen med band
musik • 8. Oktober 2015 Niels Skousen med band Rytmisk Sal