Info

Michelle Makarski, violin og Brent McMunn, klaver

Konservatoriets violinprofessor Michelle Makarski har optrådt med pianisten Brent McMunn over hele USA og har bl.a. givet concert på hovedscenen I Carnegie Hall. De har desuden indspillet en samling amerikansk musik fra det 20. århundrede på New World Records.

Programmet til koncerten omfatter to Beethoven-sonater samt et nyt værk af den amerikanske komponist Stephen Hartke.

Makarski indspiller på det tyske selskab ECM Records. Hendes næste udgivelse - seks sonater for violin og klaver af J.S. Bach med pianisten Keith Jarrett - udkommer i løbet af 2013.

Udover at optræde som pianist er Brent McMunn også dirigent og vocal instruktør, og han har bl.a. arbejdet på New York City Opera, Santa Fe Opera og Los Angeles Music Center Opera. Han er leder af operaafdelingen på University of Southern California i Los Angeles.

Udover koncerterne vil McMunn også undervise konservatoriets sangere på en opera masterclass tirsdag d. 12. februar kl. 14.30-18.30 i Kammermusiksalen i Aarhus.


Musikkonservatoriet arrangerer året igennem et væld af offentlige koncerter - som for de flestes vedkommende er gratis. Da konservatoriet er en uddannelsesinstitution og koncerterne er en del af de studerendes uddannelse, kan der forekomme sidste øjebliks programændringer samt aflysninger. Vi holder løbende denne side opdateret, men der kan ske ændringer, som vi ikke når at få rettet på hjemmesiden.

Se et helt opdateret program på Det Jyske Musikkonservatoriums koncertkalender. 

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Dato / sted

Måske kan du også lide...

Partoutkort
musik • 22. Juni 2015 Partoutkort Lille Sal
Åbningskoncert
musik • 22. Juni 2015 Åbningskoncert Lille Sal
Leonardo Colafelice
musik • 24. Juni 2015 Leonardo Colafelice Lille Sal
John Lill
musik • 25. Juni 2015 John Lill Lille Sal