Info

“Hun var et dragende centrum, en karismatisk figur og et vokalt kraftværk – på én gang roen og selvbevidstheden selv og en ungdommelig speedtalker, der kunne underholde”. Sådan skrev GAFFA og kvitterede med fem stjerner, da Melody Gardot gav en udsolgt koncert i København sidste år. Nu kan man opleve den feterede sangerinde i Musikhuset Aarhus, hvor hun giver koncert 5. maj i Store Sal.

Melody Gardot er sangerinde, forfatter og musiker fra Philadelphia, Pennsylvania. Hun blev hårdt kvæstet som 19-årig, da hun var involveret i en alvorlig trafikulykke, og herefter begyndte hun at skrive musik for at kæmpe sig tilbage til livet. I dag er hun en lysende stjerne og er blevet sammenlignet med store artister som Norah Jones og Duffy.

Melody Gardot udgav sit første album Worrisome Heart i 2008. Med sit andet albumudspil My One and Only Thrill i 2009 slog hun for alvor igennem efter optrædener i hele verden, hvor hun fik sat et solidt aftryk som et unikt live-navn med et stort musikalsk talent.

Efterfølgende har sangerinden rejst jorden rundt på egen hånd, hvor hun har samlet inspiration til sit tredie album, The Absence, som udkom sidste år. Hun har blandt andet lagt vejen forbi Marokko, Lissabon og Brasilien, og The Absence indfanger essensen af alle disse eksotiske steder, mens det stadig emmer af Melody Gardots jazz og blues rytmer.

Publikum kan forvente et mix af latinrytmer, jazz, blues og Melody’s intime vokal, forbundet i en melankolsk atmosfære af kærlighed, tab og længsel, når sangerinden gæster Musikhuset Aarhus 5. maj.

Varighed: Ca. 2 timer (Inkl. evt. pause)

Arrangør: Musikhuset Aarhus og ICO

Dato / sted

Måske kan du også lide...

100 år med Billie Holiday
musik • 17. April 2015 100 år med Billie Ho... Rytmisk Sal
Sebastian Solo
musik • 18. April 2015 Sebastian Solo Rytmisk Sal
Mega Dirty Dancing Fest feat. Le...
musik • 25. April 2015 Mega Dirty Dancing F... Foyer Syd
Jakob Bro, Lee Konitz, Bill Fris...
musik • 9. Maj 2015 Jakob Bro, Lee Konit... Rytmisk Sal