PARKERING

Som besøgende i Musikhuset Aarhus kan du parkere enten på Musikhusets egne parkeringsområder eller på andre nærliggende offentlige parkeringsområder.

Musikhusets egne parkeringsområder

Musikhuset Aarhus tilbyder 116 parkeringspladser med indkørsel via Skovgaardsgade til Aros Allé, heraf 88 pladser i en lys P-kælder med direkte adgang til Musikhusets foyer.

Parkering kan foretages enten i parkeringskælderen med indkørsel fra Aros Allé eller på parkeringspladsen på Aros Allé med tilkørsel via Skovgårdsgade.

Langs siden af Musikhuset ved Skovgårdsgade er 4 handicap P-båse og 2 P-båse foran Musikhuset på hjørnet af Thomas Jensens Allé, som kan benyttes gratis med autoriseret handicapskilt placeret i forruden, let læseligt udefra. Fra disse pladser er der nem adgang til Musikhuset med elevator.

Er du på cykel?
Der er et begrænset antal cykelpladser ved sydindgangen af Musikhusets foyer. Det er desuden muligt at parkere sin cykel i den overdækkede p-kælder på hjørnet af Skovgaardsgade og Aros Allé i den sydvestlige ende af huset. Der er direkte adgang til Musikhusets foyer fra cykelkælderen.

På kortet nedenfor kan du se parkeringsområdernes placering.

Musikhuset Aarhus’ parkeringsområder serviceres af Parkeringsgruppen ApS.

Priser

Parkering i bil koster kr. 15 i timen. Man kan dog tillige parkere med et P-kort, der koster kr. 45 og gælder fra ankomsttidspunktet og 24 timer frem.

Handicappede besøgende kan parkere gratis på de afmærkede handicap p-pladser i Skovgaardsgade og på Thomas Jensens Allé, hvis et autoriseret handicapskilt er placeret i bilens forrude, let læseligt udefra.

Betalingsmuligheder

ParkMan   
Med mobiltelefon-app’en ParkMan kan du betale uden at skulle gå til en betalingsautomat. ParkMan kan downloades på www.p.nu. Når du vil parkere ved Musikhuset, skal du vælge område 2660.

Betalingsautomater   
Der forefindes 1 betalingsautomat i parkeringskælderen og 2 på parkeringspladsen på Aros Allé. I automaterne kan du betale med gængse betalingskort og med danske mønter. Benytter du betalingskort, kan du enten tjekke ind/ud på kortet, eller også kan du foretage flexparkering (forudvælge parkeringens længde, men med mulighed for at forlænge eller afbryde betalingen).

P-kort (papir)   
P-kort købes i Musikhusets billetsalg og skal i udfyldt stand placeres i bilens forrude, let læseligt udefra. Se billetsalgets åbningstider her.

Kort over parkering

Andre parkeringsmuligheder

Scandinavian Congress Centers parkeringsanlæg

Scandinavian Congress Centers parkeringspladser, der findes lige ved siden af Musikhuset, har indkørsel via Thomas Jensens Allé eller Sct. Nicolaus Gade (ved Føtex).

Betaling foretages i billetautomat ved brug af betalingskort eller mønter. Skal man til en forestilling i Musikhuset Aarhus, kan man i Musikhusets billetsalg købe et P-kort, der koster kr. 50 og gælder til en forestilling. Dette P-kort kan også købes med MobilePay i garderoben. Det anbefales, at P-kortet købes i forbindelse med køb af billet til forestillingen, men køb kan også foretages ved ankomst til Musikhuset.

Bruuns Galleris parkeringsanlæg

Anlægget, der ligger få minutters gang fra Musikhuset, har en kapacitet på 1000 pladser. Indkørsel til anlægget kan foregå enten fra Spanien via Værkmestergade eller fra Ringgadebroen ned på Ankersgade, videre ad Værkmestergade og derfra direkte ind i P-kælderen under Bruuns Galleri.

Fra Bruuns Galleris parkeringsanlæg kommer man til Musikhuset Aarhus til fods enten via Banegårdsgade og Sct. Nicolaus Gade eller gennem Rådhusparken.