Ombygning uge 5

1. Juli 2011

Status på uge 5 i ombygningen af Store Sal.
Håndværkerne holder tidsplanen, og de er alle, uden undtagelse, gået hjem kl. 14 til en velfortjent weekend. Tilgengæld fik Musikhuset besøg af kulturrådmand Marc Perera Cristensen og kulturdirektør Kirsten Jørgensen på byggepladsen, hvor de fik en rundvisning af bygningschef Jesper Kjær og byggeleder Bent Boel.

Her fik de for første gang et lille indtryk af, hvordan Store Sal kommer til at tage sig ud, når hele projektet er gennemført.

Man har igen i denne uge arbejdet hårdt, og arbejdet er fortsat nogle dage foran tidsplanen. Status på arbejdet er; malerne er færdige med vægge og lofter i Salen, og stilladsarbejderne fra Mars er begyndt at pille det store stillads, der har fyldt hele Store Sal, ned. Stilladset er formodentligt helt afmonteret tirsdag til middag.

Over loftet på lysbroerne pusler elektrikerne rundt og trækker ledninger, så arbejdet med montering af lamperne kan tage fart i næste uge. Planen er, at de begynder at montere de første lamper over balkonen allerede på mandag, hvilket er tre dage tidligere planlagt.

Folkene fra Flex-gulvmontering er begyndt at tage gulvtæpperne på publikumsrækkerne af, og også her er man foran tidsplanen. På mandag begynder de at skære de nye tæpper fra EGE-tæpper til, sådan at de første tæpper på balkonen kan monteres, så snart malerne er færdige med at male mellem rækkerne.

I kælderen er der stadig masser af aktivitet. Arbejdet på øverste ventilationsdæk er færdigt, og faktisk regner man med at kunne tage det første anlæg i brug allerede i næste uge - blandt andet for at kunne give håndværkerne i Store Sal lidt frisk luft. På nederste ventilationsdæk mangler der fortsat et enkelt ventilationsanlæg, og man er også i fuld gang med at fjerne de betonplinte, som det gamle anlæg stod på.

Rådman og Direktør Kirsten Jørgensen

Rådmand Marc Perera Christensen og kulturdirektør Kirsten Jørgensen i Store Sal

Rådmandsrundvisning

Bent Boel, Jesper Kjær, Marc Perera Christensen og Kirsten Jørgensen.

Malerarbejde med lys

De rigtige farver i fuldt lys.

elektrikere på lysbroen

Elektrikerne ruller kabler ud på loftet over Store Sal.

i kælderen

I kælderen er der lige lidt ro midt i travlheden.

kølerørsveklser

Blandesløjfe til kølerørene i kælderen.

strøm

Og så er der strøm på i kælderen.