Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.
Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
MUSIKTAPAS
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Sødt eller ost
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person
OBS: Petitmenu er ændret til Musiktapas efter sommer 2023. Har du allerede købt en petitmenu, så overgår den blot automatisk til den nye menu. Hovedretten til musiktapas står herunder, mens forretten og sødt eller ost kan variere fra dag til dag.
Hovedret (maj)
Langtidstilberedt Durocgris med årstidens grøntsager, pure, nye kartofler & skysauce
Hovedret (juni)
Kyllingebryst serveret med årstidens grøntsager, blomkålspuré, nye kartofler, urter og sauce Robert
Brasseriemenu (maj) | Oplevelsesmenu (maj) | |
Forret Oksecarpaccio med rogn, røget vesterhavsost, karseemulsion & brødcroutoner |
Forret (+velkomst & snacks) Oksecarpaccio med rogn, røget vesterhavsost, karseemulsion & brødcroutoner |
|
Hovedret Kyllingebryst med soufflè fars og estragon og lakrids, serveret med asparges, små gulerødder, ærte puré, nye kartofler, urter & skysauce |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Kyllingebryst med soufflè fars og estragon og lakrids, serveret med asparges, små gulerødder, ærte puré, nye kartofler, urter & skysauce |
Dessert Friske jordbær med hyldeblomst gele, vanilje crumble, twill & koldskåls is |
Dessert (+kaffe to go) Friske jordbær med hyldeblomst gele, vanilje crumble, twill & koldskåls is |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (maj) | ||
Forret Rødbedecarpaccio med røget vesterhavsost, karseemulsion & brødcroutoner |
|
|
Hovedret Asparges med små gulerødder, ærte puré, nye kartofler, urter & brunet smørsauce |
|
|
Dessert Friske jordbær med hyldeblomstgelé, vaniljecrumble, twill & koldskålsis |
|
|
Brasseriemenu (juni) | Oplevelsesmenu (juni) | |
Forret Smør-dampede hvide asparges med håndpillede rejer, karse, nødder og røget mayonnaise |
Forret (+velkomst & snacks) Smørdampede hvide asparges med håndpillede rejer, karse, nødder og røget mayonnaise |
|
Hovedret Kalvebavette med broccoli-asparges, små gulerødder, blomkål puré, nye kartofler og sauce Robert |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Kalvebavette med broccoli-asparges, små gulerødder, blomkål puré, nye kartofler og sauce Robert |
Dessert Bær-tærte med kagecreme, friske bær, bærgelé, twill og sorbet |
Dessert (+kaffe to go) Bær-tærte med kagecreme, friske bær, bærgelé, twill og sorbet |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (juni) | ||
Forret Smørdampede hvide asparges med karse, nødder og røget mayonnaise |
|
|
Hovedret Broccoli-asparges med små gulerødder, blomkålspuré, nye kartofler, urter og sauce beurre blanc |
|
|
Dessert Bær-tærte med kagecreme, friske bær, bærgelé, twill og sorbet |
|
Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.